Menu w najbliższym tygodniu - Carb back loading

2019-04-16 (wtorek) ;I śniadanie: sałatka z kurczaka z pomidorami, roszponką, marchewką i cukinią z czosnkowym sosem winegret ;II śniadanie: sałatka śledziowa z jajkiem, słodką papryką i ogórkiem kiszonym ;obiad: wieprzowina w sosie curry z duszonymi bakłażanem i cebulką ;kolacja: zupa krem z pieczonych buraków z ziemniakami ; alergeny: ryby, jaja 2019-04-17 (środa) ;I śniadanie: pasta z kurczaka z suszonymi pomidorami z cebulka i kiszonymi ogórkami ;II śniadanie: kebab wieprzowy na patyku z grillowaną papryką, cebulką, cukinią z oliwą ziołowo-czosnkową ;obiad: faszerowana pierś z indyka ze szpinakiem i surówką z kapusty pekińskiej, marchewki i pomidorów ;kolacja: gulasz warzywny z ananasem, brukselką i kalafiorem z sosem BBQ 2019-04-18 (czwartek) ;I śniadanie: drobiowe szaszłyki z salami, cebulką, pomidorkami koktajlowymi, świeżą cukinią i balsamicznym sosem winegret ;II śniadanie: koktajl malinowy ;obiad: gulasz wołowy po meksykańsku z papryką i pomidorami ;kolacja: krem z brokuła i szpinaku z makaronem ryżowym; alergeny: orzechy 2019-04-19 (piątek) ;I śniadanie: pasztet drobiowo-wieprzowy ze szpinakiem, pomidorami, ogórkami kiszonymi i cebulką ;II śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, ogórkiem, rzodkiewką ;obiad: karmazyn pieczony z orzechami z surówką z selera, marchewki, pora i rzodkwi ;kolacja: ratatouile z bakłażanem, papryką, cebulą, pomidorami z makaronem; alergeny: jaja, ryby, seler, orzechy 2019-04-24 (środa) ;I śniadanie: sałatka z indykiem, cukinią, ogórkiem, pomidorami i tymiankowym sosem winegret ;II śniadanie: pasta z tuńczyka z marchewką i papryką ;obiad: kurczak w sosie pomidorowym z pieczarkami ;kolacja: duszony szpinak z ryżem jaśminowym i cebulką w sosie cebulowym 2019-04-25 (czwartek) ;I śniadanie: sałatka z piersią indyka z mixem sałat, grillowanym bakłażanem, suszonymi pomidorami i ogórkami z rozmarynowym sosem winegret ;II śniadanie: oczyszczający koktajl wiśniowo-żurawinowy ;obiad: pieczeń drobiowa w sosie cebulowym i surówką z czerwonej kapusty, cebulki ; kolacja: żółte curry z ryżem i warzywami; alergeny: gorczyca, orzechy 2019-04-26 (piątek) ;I śniadanie: pasta jajeczna z suszonymi pomidorami z warzywami ;II śniadanie: sałatka z mini pulpecikami, roszponką, pomidorkami, cukinią z paprykowym sosem winegret ; obiad: pieczony pstrąg z koperkiem i surówką z kiszonej kapust ; kolacja: zupa krem z pora; alergeny: jaja, gorczyca, ryby, seler
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel