Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Paleo

2019-02-22 (piątek);I śniadanie: aromatyczne piersi z kurczaka z sosem tahini z pieczonym kalafiorem, kalarepką i dynią;II śniadanie: sałatka z boczkiem, indykiem i świeżymi warzywami z balsamicznym sosem winegret;obiad: pulpety rybne w miętowym sosie z surówką z marchewki ;kolacja: pieczona karkówka ze szpinakiem, papryką i suszonymi pomidorami 2019-02-23 (sobota);I śniadanie:omlet jajeczny z krewetkami sałatką z pomidorów;II śniadanie: kofty drobiowe na patyku z papryką, zielonym ogórkiem, kapustą i szczypiorkiem;obiad: polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie z zielonego pieprzu z surówką z kiszonej kapusty z ogórkami i papryką ;kolacja: zupa z pieczonych buraków z indykiem 2019-02-24 (niedziela);I śniadanie: gulasz wołowy z boczkiem grillowanym brokułem i bakłażanem;II śniadanie: pieczony schab z suszoną śliwką i morelami w sosie własnym z paprykową pastą;obiad: mielone mięso w sosie grzybowym, pieczonymi pomidorkami cherry i kalafiorem ;kolacja: kurczak z warzywami w sosie curry 2019-02-25 (poniedziałek);I śniadanie: sałatką z indykiem, boczkiem z sałatą lodową, pomidorem, kukurydzą i ananasem z musztardowym sosem winegret;II śniadanie: pasta z tuńczyka i awokado z ogórkami kiszonymi;obiad: pieczona pierś z kurczaka w kurkumie i czosnku i tartą marchewką ;kolacja: duszone aromatyczne udka z kurczaka z dynią, pietruszką i papryką 2019-02-26 (wtorek);I śniadanie: sałatka z kurczakiem, rukolą, grillowaną pietruszką, papryką, cukinią i suszonymi pomidorami z ziołowym sosem winegret;II śniadanie: koktajl green monster z melonem, szpinakiem i pomarańczą;obiad: pieczony indyk w sosie żurawinowym z surówką z białej kapusty ;kolacja: pieczone mielone mięso z porem, selerem, kalafiorem w pomidorach 2019-02-27 (środa);I śniadanie: fritatta z pieczarkami z sałatką z pomidorów i pesto oliwkowo-bazyliowym;II śniadanie: golonka pieczona w kapuście kiszonej z kminkiem;obiad: indyjska potrawka ze szpinakiem i udkiem z kurczaka ;kolacja: sałatka grecka z kurczakiem i salami 2019-02-28 (czwartek);I śniadanie: sałatka z szarpanym udźcem z indyka w sosie bbq z cykorią, pomidorem, ogórkiem kiszonym z paprykowym sosem winegret;II śniadanie: potrawka z kabanosami i łopatką wieprzową z duszonym selerem, kolorową papryką i rzodkwią;obiad:pieczeń wołowa w sosie korzennym z gotowanym kalafiorem ;kolacja: pierś z kurczaka w sosie brokułowym z pieczonymi pomidorkami cherry i boczkiem
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel