Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Samuraja

2018-12-10 (poniedziałek);I śniadanie: sałatka z majerankowym kurczakiem z pomidorkami cherry , grillowaną cukinią ;II śniadanie: pasta z wedzonego indyka, kolendry podana z ogórkami kiszonymi ;obiad: pierś z kurczaka w sosie paprykowym, kaszą gryczaną z frytkami dyniowymi i gotowaną brukselką;;kolacja : orientalne curry z cytrynowym dorszem i ryżem 2018-12-11 (wtorek);I śniadanie: sałatka z szarpaną wołowiną, grillowanymi warzywami i suszonymi pomidorami;II śniadanie: karkówka zapieczona pod kapustą kiszoną;obiad: meksykańskie chili con carne z indykiem;;kolacja: zupa minestrone 2018-12-12 (środa);I śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, salami i świeżymi warzywami;II śniadanie: sałatka z szałwiowymi pulpecikami ze świezymi warzywami i szałwiowym sosem;obiad: rolada z indyka w sosie morelowo- orzechowym podana z kaszą jaglaną i surówką z białej kapusty;;kolacja: warzywne szaszłyki z pieczoną piersią kurczaka, frytkami z batata z sosem pomidorowym 2018-12-13 (czwartek);I sniadanie : pulpeciki z oliwkami na patyku ze świeżymi warzywami;II śniadanie: sałatka z indykiem, pędami bambusa, grillowanymi pieczarkami oraz papryką w sosie curry ;obiad: gulasz wołowy z kaszą gryczaną i marchewką z groszkiem;;kolacja : zapiekanka makaronowa z kurczakiem i szpinakiem pod pierzynką z beszamelu 2018-12-14 (piątek);I śniadanie : szaszłyk drobiowy z pastą z dyni i suszonych pomidorów z sałatką ze świeżych warzyw ;II śniadanie: sałatka z ziołowym indykiem, burakiem z sosem vinegret;obiad: pieczony dorsz w sosie chrzanowym z kaszą jaglaną i surówką z kiszonej kapusty;;kolacja: libański gulasz z bakłażana z grillowanym kurczakiem 2018-12-15 (sobota);I śniadanie: pieczone kabanosy z dipem guacamole;II śniadanie: szaszłyk z kurczaka i ananasa z sałatką z rukoli;obiad: pieczeń z indyka w sosie kurkowym z komosą ryżową i surówką porową;;kolacja : kotleciki z tuńczyka i kaszy z grillowanymi warzywami 2018-12-16 (niedziela);I śniadanie: fritatta z suszonymi pomidorami i mixem warzyw ;II śniadanie: cukinia faszerowana mięsem drobiowym;obiad: kurczak po seczuańsku podawany z mieszanką ryżu parabolicznego z dzikim z gotowanymi brokułami i brukselką;;kolacja : krem z białych warzyw z pieczonym indykiem i krakersami gryczanymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel