Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Samuraja

2018-08-10 (piątek);I śniadanie: wołowo - wieprzowy pasztet, kiszone ogórki;II śniadanie: jajeczne omlety ze szczypiorkiem i suszonymi pomidorami, sałatka z pomidorami;obiad: aromatyczny filet z pstrąga, ryż basmati z kurkumą, surówka z surowych buraków i marchewki;;kolacja: filet z kurczaka ze szpinakiem i ryżowym makaronem 2018-08-11 (sobota);I śniadanie: sałatka z czosnkowymi krewetkami i ananasem, pietruszkowy winegret;II śniadanie: wieprzowy gulasz, papryka;obiad: orientalne sznycle z indyka, jaglana kasza, surówka z kalafiora;;kolacja: kebab z warzywnym leczo i mieszanką parabolicznego i dzikiego ryżu 2018-08-12 (niedziela);I śniadanie: jajeczne muffinki z wędzonym boczkiem i warzywami;II śniadanie: wołowe medaliony, sałatka z kiszonych ogórków;obiad: filet z kaczki w pomarańczowo - balsamicznym sosie, mieszanka parabolicznego i dzikiego ryżu, cukinia pieczona z tymiankiem;;kolacja: tajskie szaszłyki z orzechowym sosem, warzywami i ryżem basmati 2018-08-13 (poniedziałek);I śniadanie: sałatka z karkowym schabem i awokado, musztardowy winegret;II śniadanie: pasta z tuńczyka z czarnymi oliwkami, sałatka z kiszonych ogórków;obiad: filet z kurczaka z wiśniami, brązowy ryż, lodowa sałata z oliwą;;kolacja: cukinia faszerowana drobiowym mięsem, mieszanka parabolicznego i dzikiego ryżu 2018-08-14 (wtorek);I śniadanie: pasta z wołowiny, sałatka z rzodkiewkami;II śniadanie: wieprzowe szaszłyki, sałatka z kiszonych ogórków;obiad: filet z indyka w sosie mango, gryczana kasza, surówka z kiszonej kapusty;;kolacja: kokosowo-kalafiorowa zupa krem 2018-08-16 (czwartek);I śniadanie: pieczony schab z surówką z kiszonej kapusty;II śniadanie: rzymska pieczeń, pasta z pieczonej papryki i bakłażana;obiad: boeuf strogonow z pieczarkami i gryczaną kaszą;;kolacja: duszone żeberka z orzechowym masłem, dzikim ryżem i szpinakiem 2018-08-17 (piątek);I śniadanie: jajka na twardo z guacamole, pomidorowa sałatka z rukolą;II śniadanie:pieczone udka kurczaka, sałatka z kiszonych ogórków i papryki;obiad: filet z pstrąga z rozmarynem, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty;;kolacja: smażony schab karkowy z warzywnymi szaszłykami i czerwoną komosą
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel