Nasze potrawy przygotowujemy jedynie z naturalnych składników od zaufanych dostawców. Mogą w nich występować produkty zawierające następujące alergeny:
– Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne
– Skorupiaki i produkty pochodne
– Jaja i produkty pochodne
– Ryby i produkty pochodne
– Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne
– Soja i produkty pochodne
– Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
– Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne
– Seler i produkty pochodne
– Gorczyca i produkty pochodne
– Nasiona sezamu i produkty pochodne
– Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2
– Łubin i produkty pochodne
– Mięczaki i produkty pochodne
Dokładne oznaczenie alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w zakładce menu.
Kliknij i zamów teraz swoją dietę
Bezpośrednia konsultacja: tel 531 513 516