Menu w najbliższym tygodniu - 6-pack

2019-02-22 (piątek);I śniadanie: jaglanka piernikowa z musem śliwkowym;II śniadanie: sałatka z indykiem i świeżymi warzywami z balsamicznym sosem winegret;obiad: pulpety rybne w miętowym sosie z ryżem i surówką z marchewki;podwieczorek: aromatyczna pierś z kurczaka z sosem tahini z pieczonym kalafiorem, kalarepką i dynią;kolacja: pieczona pierś indyka z cebulką, szpinakiem, papryką i suszonymi pomidorami 2019-02-23 (sobota);I śniadanie: bananowy pudding ryżowy z konfiturą z aronii;II śniadanie: kofty drobiowe na patyku z papryką, zielonym ogórkiem, kapustą i szczypiorkiem;obiad: pieczona pierś z indyka w kremowym sosie z zielonego pieprzu z kaszą jaglaną i surówką z kiszonej kapusty z ogórkami i papryką;podwieczorek: czosnkowe krewetki z sałatką z pomidorami, oliwkami, kalarepą i frytkami selerowymi;kolacja: zupa z pieczonych pomidorów z indykiem 2019-02-24 (niedziela);I śniadanie: placuszki z kardamonem z musem malinowym;II śniadanie: pieczony indyk z suszoną śliwką i morelami w sosie własnym z paprykową pastą;obiad: gryczany makaron z mielonym mięsem i grzybami z pieczonymi pomidorkami cherry i kalafiorem;podwieczorek: sałatka z indykiem, brokułem, grillowanym bakłażanem z pietruszkowym sosem winegret;kolacja: kurczak z warzywami w sosie curry 2019-02-25 (poniedziałek);I śniadanie: mocno kakaowa owsianka z wiórkami kokosa, płatkami migdałów i musem wiśniowym;II śniadanie: pasta z tuńczyka i awokado z ogórkami kiszonymi;obiad: pieczona pierś z kurczaka w kurkumie i czosnku z kaszą gryczaną i surówką z tartej marchewki;podwieczorek: sałatką z indykiem z sałatą lodową, pomidorem, kukurydzą i ananasem z miodowo-musztardowym sosem winegret;kolacja: duszone aromatyczne udka z kurczaka z dynią, pietruszką i papryką 2019-02-26 (wtorek);I śniadanie: sałatka z komosą ryżową, kurczakiem z rukolą, grillowaną pietruszką, papryką, cukinią i suszonymi pomidorami z ziołowym sosem winegret;II śniadanie: koktajl green monster ze szpinakiem, bananem i pomarańczą;obiad: pieczony indyk w sosie żurawinowym z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty;podwieczorek: szarpana wołowina w sosie pietruszkowym ze świeżymi warzywami;kolacja: pieczone mielone mięso z porem, selerem, kalafiorem w pomidorach 2019-02-27 (środa);I śniadanie: owsianka z pieczonym jabłkiem, orzechami laskowymi i słonecznikiem;II śniadanie: fritatta z pieczarkami z sałatką z pomidorów i pesto oliwkowo-bazyliowym;obiad: indyjska potrawka ze szpinakiem, udkiem z kurczaka z ryżem jaśminowym;podwieczorek: pieczony udziec z indyka w kapuście kiszonej z kminkiem;kolacja: sałatka grecka z kurczakiem 2019-02-28 (czwartek);I śniadanie: owsianka z makiem, siemieniem lnianym, orzechami nerkowca i musem śliwkowym;II śniadanie: potrawka z indykiem z duszonym selerem, kolorową papryką i rzodkwią;obiad:pieczeń wołowa w sosie korzennym z kaszą jaglaną i gotowanym kalafiorem;podwieczorek: sałatka z szarpanym udźcem z indyka w sosie bbq z cykorią, pomidorem, ogórkiem kiszonym z paprykowym sosem winegret;kolacja: pierś z kurczaka w sosie brokułowym z pieczonymi pomidorkami cherry
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel