Menu w najbliższym tygodniu - 6-pack

2018-08-10 (piątek);I śniadanie: jaglanka z leśnymi owocami;II śniadanie: jajeczne omlety ze szczypiorkiem i suszonymi pomidorami, sałatka z pomidorami;obiad: aromatyczny filet z pstrąga, ryż basmati z kurkumą, surówka z surowych buraków i marchewki;podwieczorek: sałatka z indykiem i borówkami, porzeczkowy winegret;kolacja: filet z kurczaka ze szpinakiem 2018-08-11 (sobota);I śniadanie: owsiane płatki z brazilijskimi orzechami, owocami goji i siemieniem, migdałowe mleko z malinowym musem ;II śniadanie: filet z kurczaka, słupki papryki;obiad: orientalne sznycle z indyka, jaglana kasza, surówka z kalafiora;podwieczorek: sałatka z czosnkowymi krewetkami i ananasem, pietruszkowy winegret;kolacja: kebab z warzywnym leczo 2018-08-12 (niedziela);I śniadanie: czerwone naleśniki ryżowe z jgodowym musem;II śniadanie:filet z indyka z warzywami;obiad: filet z kaczki w pomarańczowo - balsamicznym sosie, mieszanka parabolicznego i dzikiego ryżu, cukinia pieczona z tymiankiem;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami, balsamiczny winegret;kolacja: tajskie szaszłyki z orzechowym sosem i warzywami 2018-08-13 (poniedziałek);I śniadanie: waniliowy ryż z porzeczkowym musem;II śniadanie: pasta z tuńczyka z czarnymi oliwkami, sałatka z rukolą;obiad: filet z kurczaka z wiśniami, brązowy ryż, lodowa sałata z oliwą;podwieczorek: sałatka z indykiem i awokado, musztardowy winegret;kolacja: cukinia faszerowana drobiowym mięsem 2018-08-14 (wtorek);I śniadanie: owsiane płatki z orzechami nerkowca, suszonymi wiśniami i babką płesznik,migdałowe mleko z wiśniowym musem;II śniadanie: pasta z wołowiny, sałatka z rzodkiewkami;obiad: filet z indyka w sosie mango, gryczana kasza, surówka z kiszonej kapusty;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i cykorią, bazyliowy winegret;kolacja: kokosowo-kalafiorowa zupa krem 2018-08-16 (czwartek);I śniadanie: owsiany omlet z makiem, bananowo-żurawinowy mus;II śniadanie: rzymska pieczeń, pasta z pieczonej papryki i bakłażana;obiad: boeuf strogonow z pieczarkami i gryczaną kaszą;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami, balsamiczny winegret;kolacja: filet z kurczaka ze szpinakiem 2018-08-17 (piątek);I śniadanie: piernikowa jaglanka ze śliwkami;II śniadanie: jajka na twardo ze szczypiorkiem i młotkowanym pieprzem, sałatka z rukolą i pomidorami;obiad: filet z pstrąga z rozmarynem, ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem i arbuzem, porzeczkowy winegret;kolacja: grillowany filet z kurczaka z warzywnymi szaszłykami
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel