Menu w najbliższym tygodniu - 6-pack

2019-04-16 (wtorek) ;I śniadanie: budyń ryżowy z musem brzoskwiniowym ;II śniadanie: sałatka z kurczaka z jajkiem, słodką papryką, ogórkiem kiszonym, cebulką i jabłkiem z sosem pietruszkowym ;obiad: indyk w sosie curry z duszonymi bakłażanem i cebulką ;podwieczorek: sałatka z kurczaka z pomidorami, marchewką, cukinią i roszponką z sosem czosnkowym ;kolacja: pieczona pierś z indyka z pieprzem z sosem pomidorowym i warzywami; alergeny: jaja 2019-04-17 (środa) ;I śniadanie: baton owsiany z wiśniami z musem wiśniowym ;II śniadanie: pasta z kurczaka z suszonymi pomidorami z cebulka i kiszonymi ogórkami ;obiad: faszerowana pierś z indyka ze szpinakiem z kasza jaglaną z surówką z kapusty pekińskiej, marchewki i pomidorów ;podwieczorek: kebab drobiowy na patyku z grillowaną papryką, cebulką, cukinią z oliwą ziołowo-czosnkową ;kolacja: pstrąg pieczony z gulaszem warzywnym z pomidorami, ananasem, brukselką i kalafiorem; alergeny: ryby 2019-04-18 (czwartek) ;I śniadanie: bananowe gofry z musem truskawkowym ;II śniadanie: koktajl malinowy ;obiad: gulasz wołowy po meksykańsku z papryką, kukurydzą, pomidorami i ryżem ;podwieczorek: drobiowe szaszłyki z cebulką, pomidorkami koktajlowymi, świeżą cukinią i sosem paprykowym ;kolacja: krem z brokuła i szpinaku z kurczakiem; alergeny: jaja, orzechy, seler 2019-04-19 (piątek) ;I śniadanie: dyniowo-pomarańczowa jaglanka ;II śniadanie: jajka ze szczypiorkiem z pesto pietruszkowym, ogórkiem i rzodkiewką ;obiad: karmazyn pieczony z orzechami z gotowanymi ziemniakami z surówką z selera, marchewki, pora i rzodkwi ;podwieczorek: sałatka z tuńczykiem, cykorią, papryką, pomidorami, cukinią z sosem balsamicznym ;kolacja: ratatouile z bakłażanem, papryką, cebulą, pomidorami z klopsikami drobiowymi; alergeny: jaja, ryby, seler 2019-04-24 (środa) ;I śniadanie: brzoskwiniowa owsianka ;II śniadanie: pasta z tuńczyka z marchewką, papryką i puree z cukini ;obiad: kurczak w sosie pomidorowym z makaronem gryczanym i pieczarkami ;podwieczorek: sałatka z indykiem, cukinią, ogórkiem, pomidorami i tymiankowym sosem winegret ;kolacja: udka curry w sosie cebulowym ze szpinakiem i cebulką 2019-04-25 (czwartek) ;I śniadanie: jaglane batony z musem bananowo-brzoskwiniowym; II śniadanie: oczyszczający koktajl wiśniowo-żurawinowy ;obiad: pieczeń drobiowa w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty, cebulki i kukurydzy ;podwieczorek: sałatka z piersią indyka z mixem sałat, grillowanym bakłażanem, suszonymi pomidorami i ogórkami z rozmarynowym sosem winegret ; kolacja: żółte curry z kurczakiem; alergeny: orzechy, gorczyca 2019-04-26 (piątek) ;I śniadanie: orzechowy budyń jaglany na mleku ryżowym z musem z czarnej porzeczki ;II śniadanie: frittata z suszonymi pomidorami i oliwkami z pastą paprykowo-marchewkową ; obiad: pieczony pstrąg z koperkiem z kaszą gryczaną i surówką z kiszonej kapusty ;podwieczorek: sałatka z mini pulpecikami, roszponką, pomidorkami, cukinią z paprykowym sosem winegret ; kolacja: zupa krem z pora; alergeny: orzechy, jaja, sezam, ryby, seler
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel