Menu w najbliższym tygodniu - 6-pack

2019-11-21 (czwartek) ;I śniadanie: Czekoladowe gofry z musem porzeczkowym ;II śniadanie: Pasztet drobiowy z kiszonym ogórkiem ;obiad: Pieczeń wołowa w sosie własnym z ryżem basmati i surówką z kiszonej czerwonej kapusty ;podwieczorek: Sałatka z szarpanym udźcem indyka, warzywami i zielonym pesto ;kolacja: Grecki briam z pieczonymi warzywami i łososiem w migdałach ;alergeny: jaja, ryby 2019-11-22 (piątek) ;I śniadanie: Koktajl mango-kokos z muffinkami waniliowymi ;II śniadanie: Paprykowa pasta drobiowa ze świeżymi warzywami i sosem sweet chilli ;obiad: Pulpety rybne z prażoną cebulką w sosie koperkowym z opiekanymi ziemniakami i surówką colesław ;podwieczorek: Burger drobiowy ze świeżymi warzywami i sosem bazyliowym ;kolacja: Zupa krem z pietruszki i gruszki z piersią z kurczaka ;alergeny: ryby 2019-11-23 (sobota) ;I śniadanie: Cynamonowa jaglanka z prażonym jabłkiem ;II śniadanie: Jajka na twardo z chrupiącymi warzywami i oliwą pietruszkową ;obiad: Polędwiczki z kurczaka w sezamie z kaszą jaglaną i pieczoną dynią ;podwieczorek: Sałatka z piersią kurczaka, warzywami i oliwą tymiankową ;kolacja: Frittata z kurczakiem i papryką ;alergeny: jaja, sezam 2019-11-24 (niedziela) ;I śniadanie: Bezglutenowe pancakes z serkiem kokosowo-brzoskwiniowym ;II śniadanie: Fritatta z kurczakiem, brokułem i pieczarkami ;obiad: Rolada z indyka nadziewana szynką parmeńską w sosie pomidorowym z ryżem i królewskim trio ;podwieczorek: Cukinia faszerowana mięsem mielonym z kurczaka ;kolacja: Udziec z indyka pieczony z bakłażanem i cukinią ;alergeny: jaja 2019-11-25 (poniedziałek) ;I śniadanie: Owsiano-gryczane musli z owocowym mlekiem kokosowym ;II śniadanie: Pasta z pieczonej papryki i kurczaka z ogórkiem kiszonym ;obiad: Polędwiczka wieprzowa w sosie śliwkowym z kaszą jaglaną i duszoną kapustą ;podwieczorek: Sałatka z tuńczykiem, suszonymi pomidorami i ogórkiem z sosem winegret paprykowo-ziołowym ;kolacja: Udziec indyka z warzywami i prażonymi orzechami pekan ;alergeny: orzechy 2019-11-26 (wtorek) ;I śniadanie: Czekoladowo-migdałowy proteinowy baton jaglany z musem malinowym ;II śniadanie: Pasta rybna z zielonym ogórkiem ;obiad: Gulasz z indyka z dynią i kurkami z puree ziemniaczanym i pieczoną papryką ;podwieczorek: Sałatka z pieczoną polędwiczką kurczaka, sosem chałwowym i świeżymi warzywami ;kolacja: Zupa jarzynowa z majerankową piersią z kurczaka ;alergeny: ryby, jaja 2019-11-27 (środa) ;I śniadanie: Owsianka na soku jabłkowym z kawałkami owoców ;II śniadanie: Pieczeń rzymska ze świeżymi warzywami ;obiad: Spaghetti z drobiowymi pulpecikami chili w sosie pomidorowo-bazyliowym ;podwieczorek: Sałatka z pieczonym łososiem i koperkową oliwą koperkową ;kolacja: Pierś indyka w ziołach greckich z duszonymi warzywami ;alergeny: jaja, ryby, orzechy 2019-11-28 (czwartek) ;I śniadanie: Proteinowy chlebek bananowy z konfiturą z czarnej porzeczki ;II śniadanie: Szczypiorkowa pasta drobiowa z marynowaną kalarepką ;obiad: Kaczka pieczona w sosie własnym z kaszą gryczaną i surówką kopenhaską ;podwieczorek: Tatar z selera z szynką drobiową ;kolacja: Krem z zielonych warzyw z oliwą majerankową i piersią kurczaka ;alergeny: jaja, seler 2019-11-29 (piątek) ;I śniadanie: Warzywne muffiny z brokułami ;II śniadanie: Proteinowy koktajl gruszka-cytryna-imbir z siemieniem lnianym i mieszanką orzechów ;obiad: Okoń pod porową pierzynką z kolorowymi warzywnymi frytkami ;podwieczorek: Cynamonowe udko chili z kolorową sałatką z orzechami i lekko pikantnym sosem ;kolacja: Tymiankowe polędwiczki drobiowe duszone w kiszonej kapuście ;alergeny: jaja, ryby, orzechy 2019-11-30 (sobota) ;I śniadanie: Proteinowe placuszki z amarantusem z musem morelowym ;II śniadanie: Drobiowe mięso mielone z duszonymi warzywami ;obiad: Paella z kurczakiem i krewetkami ;podwieczorek: Szaszłyk z indyka z warzywami i chutneyem żurawinowym ;kolacja: Zupa koperkowa z kurczakiem ;alergeny: skorupiaki 2019-12-01 (niedziela) ;I śniadanie: Proteinowe owsiane gofry z konfiturą wiśniową ;II śniadanie: Jajka sadzone z duszonym szpiankiem i orzechami ;obiad: Sznycle z indyka w sosie cebulowym z ryżem i duszonymi warzywami ;podwieczorek: Polędwiczki z kurczka z racuszkami z brokuła i koperkową oliwą ;kolacja: Cukinia faszerowana mięsem i pomidorami z sosem paprykowym ;alergeny: jaja
Wybierz dietę
Dieta 6-pack

Dieta 6-pack

132,99 zł1100 pkt.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel