Menu w najbliższym tygodniu - 6-pack

2018-10-17 (środa);I śniadanie: owsiany baton, śliwkowy mus;II śniadanie: pieczony filet z łososia, sałatka papryką, ogórkiem i rzodkiewkami;obiad: pieczony filet z indyka z jajkiem w koszulce i warzywami, makaron gryczany;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i suszonymi pomidorami;kolacja: drobiowe klopsy, leczo z patisonem;;; 2018-10-18 (czwartek);I śniadanie: kokosowy budyń z jaśminowego ryżu z gruszkami;II śniadanie: pieczony filet z kurczaka ze świeżymi warzywami;obiad: pieczeń wołowa, pieczone ziemniaki, surówka z białej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem i cykorią;kolacja: pieczeń rzymska z warzywami 2018-10-19 (piątek);I śniadanie: koktajl z młodym jęczmieniem z musem z mango i banana;II śniadanie: pasztet jajeczny z groszkiem, świeże warzywa;obiad: filet z pstrąga z chilli i słonecznikiem, mieszanka parabolicznego i dzikiego ryżu, surówka z marchewki i jabłka;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i kiszonymi burakami;kolacja: grillowany filet z indyka z warzywami;;; 2018-10-20 (sobota);I śniadanie: płatki owsiane z bakaliami, mleko migdałowe z wiśniowym musem ;II śniadanie: drobiowy kebab ze świeżymi warzywami;obiad: kurczak po tajsku, ryż basmati, surówka z białej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem, pomidorami i kukurydzą;kolacja: filet z dorsza w sosie włoskim, brokułowe puree z pietruszką;;; 2018-10-21 (niedziela);I śniadanie: bezglutenowe gofry, mus brzoskwiniowy;II śniadanie: pieczona papryka faszerowana drobiowym mięsem;obiad: filet z kaczki z jabłkami i brązowym ryżem ;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami;kolacja: sataje z warzywami 2018-10-22 (poniedziałek);I śniadanie: płatki owsiane z bakaliami, mleko migdałowe z malinowym musem ;II śniadanie: pieczeń z indyka ze świeżymi warzywami;obiad: biryani z kurczakiem i warzywami;podwieczorek: sałatka z tuńczykiem i kiszonym kalafiorem, musztardowy winegret;kolacja: drobiowe klopsy z warzywami;;; 2018-10-23 (wtorek);I śniadanie: ananasowo-pomarańczowa jaglanka;II śniadanie: szaszłyki z kurczaka, sałatka pomidorowa ze szpinakiem;obiad: dyniowe kaszotto z indykiem;podwieczorek: pieczona wołowina z kiszonymi warzywami;kolacja: szakszuka z cukinią, papryką i kaparami, jajka sadzone
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel