Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Low IG

2020-03-30 (poniedziałek) ;I śniadanie: Paprykowa pasta drobiowa z marchewką i ogórkiem kiszonym ;II śniadanie: Kakaowa owsianka ;obiad: Kurkumowa pierś z indyka w sosie szpinakowym z makaronem pełnoziarnistym i duszonymi warzywami ;kolacja: Chakalaka z ryżem, mozzarellą i duszonymi warzywami ;alergeny: jaja, mleko, orzechy, gluten 2020-03-31 (wtorek) ;I śniadanie: Jajko na twardo z sosem chrzanowym i świeżym ogórkiem ;II śniadanie: Owocowy koktajl ;obiad: Polędwiczka wieprzowa w sosie pieczeniowo - pieczarkowym z kaszą pęczak i surówką z białej kapusty i jabłka ;kolacja: Gazpacho z makaronem pełnoziarnistym i kruszonym twarogiem ;alergeny: jaja, mleko, gluten 2020-04-01 (środa) ;I śniadanie: Sałatka z piersią kurczaka i koperkowym sosem winegret ;II śniadanie: Sałatka śledziowa z batatami i sosem z musztardy francuskiej ;obiad: Klopsy po bałkańsku w sosie pomidorowym z kaszą gryczaną i kalafiorem ;kolacja: Śmietankowy twarożek z serem feta, świeżymi warzywami i pumperniklem ;alergeny: mleko, gluten,, gorczyca, ryby 2020-04-02 (czwartek) ;I śniadanie: Pasta jajeczna z boczkiem i słonecznikiem z kiszonym ogórkiem ;II śniadanie: Jogurtowy shake z mango ;obiad: Gulasz wołowy po myśliwsku z kaszą bulgur i surówką wielowarzywną ;kolacja: Makaron gryczany z pieczarkami, szpinakiem, pieczoną piersią indyka i serem camembert ;alergeny: gluten, mleko, jaja 2020-04-03 (piątek) ;I śniadanie: Frittata z truskawkami i kokosem ;II śniadanie: Sałatka z prażoną ciecierzycą z kaszą pęczak i majonezowym sosem balsamicznym ;obiad: Zębacz w sosie ziołowym z różowym ryżem pełnoziarnistym i surówką z kapusty ;kolacja: Krem z pietruszki z udkiem z kurczaka i razowymi grzankami ;alergeny: mleko, jaja, gluten, ryby, seler, gorczyca 2020-04-04 (sobota) ;I śniadanie: Pasta drobiowa z oliwkami i świeżymi warzywami ;II śniadanie: Domowa granola z waniliowym serkiem jogurtowym ;obiad: Carbonara z mielonym mięsem wieprzowym i pieczoną cukinią ;kolacja: Azjatycki bowl ;alergeny: mleko, jaja, gluten, orzechy 2020-04-05 (niedziela) ;I śniadanie: Omlety jajeczne z pieczonymi warzywami ;II śniadanie: Pasztet z kaszy gryczanej niepalonej, szpinaku i fasoli z chutneyem śliwkowym ;obiad: Pierś z kurczaka w sosie teryaki z kaszą pęczak i fasolką szparagową ;kolacja: Papryka faszerowana mielonym mięsem wieprzowym z brązowym ryżem ;alergeny: mleko, jaja, orzechy 2020-04-06 (poniedziałek) ;I śniadanie: Serek wiejski z wasabi i koperkiem z chrupiącymi warzywami ;II śniadanie: Sałatka z jajkiem w sosie chimichuri i razowym chlebem ;obiad: Polędwiczka wieprzowa w sosie oliwkowym z brązowym ryżem i kalafiorem ;kolacja: Ratatouille z pęczakiem i serem feta ;alergeny: mleko, jaja, gluten 2020-04-07 (wtorek) ;I śniadanie: Pasztet drobiowy z suszonymi pomidorami, sałatką warzywną i oliwą z oliwek ;II śniadanie: Koktajl porzeczkowy ;obiad: Pierś z indyka w kremowym sosie z zielonego groszku z makaronem i warzywami ;kolacja: Burgery z ciecierzycy i kaszy z mozzarellą i pieczonymi warzywami ;alergeny: jaja, mleko, gluten, orzechy 2020-04-08 (środa) ;I śniadanie: Sałatka z szarpaną wołowiną z sosem imbirowym z chilli ;II śniadanie: Pasta z tuńczyka z kaparami ze świeżymi warzywami i chlebem ;obiad: Danie kebab z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej z sosem jogurtowo-czosnkowym ;kolacja: Domowa zupa pieczarkowa z pełnoziarnistym makaronem ;alergeny: jaja, ryby, gluten, mleko, orzechy 2020-04-09 (czwartek) ;I śniadanie: Siemianka na jogurcie z musem śliwkowym ;II śniadanie: Sałatka z ogórkiem, gruszką i mixem serów z sosem żurawinowym i chlebem ;obiad: Mini klopsiki drobiowe w sosie BBQ z kaszą i gotowanym brokułem ;kolacja: Pomidorowy bigos z boczniakami, pieczonymi batatami i kiełbasą myśliwską ;alergeny: mleko, gluten, seler, orzechy 2020-04-10 (piątek) ;I śniadanie: Pasta jajeczna ze świeżymi warzywami i orzechami ;II śniadanie: Smoothie truskawkowe z nasionami chia ;obiad: Tajski pad-thai z pieczonym tofu i krewetkami ;kolacja: Terrina serowa z wędzonym łososiem i groszkiem z warzywami i chlebem ;alergeny: gluten, jaja, mleko, orzechy, soja, ryby, owoce morza 2020-04-11 (sobota) ;I śniadanie: Sałatka z mozzarellą, brokułem i balsamicznym winegretem ;II śniadanie: Pełoziarniste naleśniki z pastą z czerwonej soczewicy z chrupiącą sałatką warzywną ;obiad: Polędwiczki z kurczaka na puree cukiniowo- szpinakowym z ryżem i surówką ;kolacja: Paprykowy krem z drobiowymi klopsikami i chrupiącymi grzankami ;alergeny: mleko, gluten, jaja 2020-04-12 (niedziela) ;I śniadanie: Cukinia faszerowana mięsem mielonym z sosem tatarskim ;II śniadanie: Brokułowa fritatta z włoskim sosem i pumperniklem ;obiad: Schab w sosie pieczeniowym z niepaloną kaszą gryczaną i duszoną czerwoną kapustą ;kolacja: Chana masala z dodatkiem wołowiny, pieczonymi warzywami i ryżem basmati ;alergeny: jaja, gluten
Wybierz dietę
Dieta Low IG

Dieta Low IG

103,99 zł1100 pkt.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel