Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Low IG

2019-03-19 (wtorek);I śniadanie: pasztet wieprzowy z boczkiem, cebulką, ogórkiem, rzodkiewką i orzechami laskowymi;II śniadanie: jajka na twardo z pietruszkowym pesto na mixie sałat z warzywami i pumpernikielem;obiad: pieczona wołowina z cebulką w sosie pieczeniowym z kaszą pęczak i surówką z czerwonej kapusty;kolacja: naleśniki z czarnuszką z pieczoną piersią z indyka i duszonymi warzywami 2019-03-20 (środa);I śniadanie: szaszłyki z kurczaka z cebulką, pieczonym bakłażanem, pomidorkami koktajlowymi i białą rzodkiewką;II śniadanie: sałatka z piersią z indyka, z serem feta, pieczonym tofu, czarnym ryżem, ze świeżego szpinaku, grzybów mung, zielonego ogórka z paprykowym winegret;obiad: makaron gryczany w śmietanowym sosie z suszonymi pomidorami, cukinią, kalafiorem i kurczakiem;kolacja: zupa wielowarzywna 2019-03-21 (czwartek);I śniadanie: sałatka z pieczoną piersią z kurczaka, jajkiem sadzonym, kalarepą, ananasem, papryką i cytrusowym sosem winegret;II śniadanie: drobiowe mini burgery paprykowe, pasta z fasoli mung z cebulką, kiszonymi ogórkami, z pomidorkami koktajlowymi i chlebem;obiad: pieczona szarpana pierś z indyka faszerowana dynią w sosie żurawinowym z kaszą gryczaną i surówką z białej kapusty, marchewki i pora;kolacja: pieczony pstrąg z ryżem brązowym z duszoną cebulką, kiszonym ogórkiem i sosem pomidorowym 2019-03-22 (piątek);I śniadanie: drobiowe kofty na patyku, warzywne frytki: seler, papryka, pieczona brukselka i sos czosnkowo - ziołowy;II śniadanie: pasta jajeczna z awokado, sałatą lodową, ogórkiem i chlebem magnat;obiad: pieczony dorsz z kaszą pęczak i surówką z marchewki;kolacja: zupa krem z pomidorów i czerwonej soczewicy 2019-03-23 (sobota);I śniadanie: sałatka z czosnkowymi krewetkami, mixem sałat, papryką i cytrusowym winegret;II śniadanie: naleśniki szpinakowe z musem malinowym;obiad: drobiowe klopsy w sosie pieczarkowym z kaszą pęczak i surówką z białej rzodkiewki, ogórka i papryki;kolacja: smażony ryż po chińsku z duszoną kapustą pekińską, dynią, tempehem i pieczoną piersią z indyka z czosnkiem 2019-03-24 (niedziela);I śniadanie: sałatka z pieczoną piersią z indyka, pieczonymi pomidorkami koktajlowymi, kalafiorem, oliwkami i balsamicznym winegret;II śniadanie: pizza z pieczoną piersią z kurczaka z cebulką, cukinią, kukurydzą, pieczarkami i oliwkami z sosem pomidorowym;obiad: gulasz cielęcy w sosie własnym z kaszą gryczaną, z brokułem, dynią i cebulką;kolacja: mini klopsiki drobiowe z makaronem, z duszonym szpinakiem z cebulką i papryką w pomidorowym sosie 2019-03-25 (poniedziałek);I śniadanie: sałatka z szarpaną piersią z indyka, mixem sałat, papryką, komosą ryżową i sosem winegret curry;II śniadanie: pasta z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów z ogórkami kiszonymi;obiad: kasza bulgur z piersią z kurczaka w sosie paprykowo-pomidorowo-ananasowym i z surówką z marchewki;kolacja: risotto wymieszane z zielonym groszkiem, cukinią i brukselką
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel