Menu w najbliższym tygodniu - Dieta Low IG

2019-05-13 (poniedziałek) ;I śniadanie: musztardowa pasta z indyka z warzywami ;II śniadanie: kokosowa owsianka ;obiad: potrawka z kurczaka z pieczarkami i brokułem z kaszą pęczak ;kolacja: brązowy ryż z paprykowym trio w sosie pomidorowym i mozarellą ;alergeny: jaja, orzechy, mleko, gluten 2019-05-14 (wtorek) ;I śniadanie: szaszłyki z indyka z warzywami i sezamowym winegret ;II śniadanie: sałatka z indykiem, serem feta, brązowym ryżem i balsamicznym sosem winegret ;obiad: drobiowe klopsy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką z czerwonej kapusty ;kolacja: makaron z cukinią w sosie szpinakowo-śmietanowym ;alergeny: seler, sezam, mleko, gorczyca, gluten 2019-05-15 (środa) ;I śniadanie: sałatka z indykiem i paprykowym sosem winegret ;II śniadanie: fritatta z oliwkami z pastą pomidorową i chlebem magnat ;obiad: gulasz z soczewicy z buraczkami i brązowym ryżem ;kolacja: bigos z kiszonej kapusty z grzybami, kaszą pęczak i udźcem z indyka ;alergeny: gorczyca, gluten, jaja 2019-05-16 (czwartek) ;I śniadanie: pasta z kiełbasy z chrupiącymi warzywami ;II śniadanie: koktajl z czerwonej porzeczki z wiórkami kokosowymi i siemieniem lnianym ;obiad: pieczeń wołowa w sosie winnym z kaszą gryczaną i mizerią ;kolacja: zupa pieczarkowa z makaronem gryczanym i kurczakiem ;alergeny: gorczyca, jaja, mleko, orzechy 2019-05-17 (piątek) ;I śniadanie: sałatka z kurczakiem i bazyliowym sosem winegret ;II śniadanie: szpinakowy hummus z chrupiącymi warzywami i razową pitą ;obiad: pieczona ryba z kaszą pęczak i kalafiorem ;kolacja: kaszotto z papryką, fasolką szparagową i białym serem ;alergeny: gorczyca, gluten, sezam, ryby, mleko 2019-05-18 (sobota) ;I śniadanie: szakszuka ;II śniadanie: sałatka z makaronem, tuńczykiem i świeżymi warzywami ;obiad: nadziewana rolada z indyka w sosie morelowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka ;kolacja: tarta razowa z kalafiorem ; alergeny: jaja, ryby, gorczyca, gluten, mleko 2019-05-19 (niedziela) ;I śniadanie: pierś z kurczaka w sosie porowym i kapustą kiszoną ;II śniadanie: pieczeń rzymska z ogórkami małosolnymi i chlebem bielańskim ;obiad: pieczony schab z kaszą pęczak i brokułami ;kolacja: zupa meksykańska z makaronem pełnoziarnistym ; alergeny: orzechy, seler, gluten, jaja, seler 2019-05-20 (poniedziałek) ;I śniadanie: drobiowe cevapcici z sosem tzatziki ;II śniadanie: sałatka caprese z bazyliowym pesto i chlebem pełnoziarnistym ;obiad: kurczak w sosie cukiniowo- koperkowym z kaszą pęczak ;kolacja: warzywne żółte curry z kurczakiem ;alergeny: mleko, gluten, orzechy 2019-05-21 (wtorek) ;I śniadanie: sałatka z kurczakiem i cytrusowym sosem winegret ;II śniadanie: pasta z pieczonej papryki i soczewicy z ogórkami małosolnymi i chlebem bielańskim ;obiad: indyk w sosie BBQ z kaszą gryczaną i surówką z kapusty pekińskiej ;kolacja: zupa brokułowa z ryżem i klopsikami drobiowym ;alergeny: jaja, sezam, seler 2019-05-22 (środa) ;I śniadanie: pasta jajeczna z chrupiącymi warzywami ;II śniadanie: rumowa gryczanka kawowa ;obiad: kurczak z brązowym ryżem i szparagami ;kolacja: naleśniki z pieczonym tofu i ziołowym sosem jogurtowym ;alergeny: jaja, soja, mleko, gluten 2019-05-23 (czwartek) ;I śniadanie: sałatka z indykiem i balsamicznym sosem winegret ;II śniadanie: koktajl malinowy ;obiad: wołowina w sosie własnym z kaszą pęczak i surówką z marchewki i jabłka ;kolacja: pizza z serem lazur i sosem pomidorowym ;alergeny: gorczyca, gluten, mleko 2019-05-24 (piątek) ;I śniadanie: pieczeń rzymska z majonezowym sosem chrzanowym ;II śniadanie: chrzanowy serek wiejski i chrupiącymi warzywami i chlebem bielańskim ;obiad: cytrynowy dorsz z komosą ryżową i surówką z kapusty ;kolacja: indyjska zupa z ciecierzycą i kurczakiem ;alergeny: jaja, mleko, gluten, ryby, seler
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel