Menu w najbliższym tygodniu - Low Carb

2018-12-10 (poniedziałek);I śniadanie: bananowa jaglanka z daktylowo-orzechowym kremem posypana orzeszkami;II śniadanie: pasta z wędzonego indyka, kukurydzy podana z ogórkami kiszonymi ;obiad: pierś z kurczaka w sosie paprykowym z frytkami dyniowymi i gotowaną brukselką;podwieczorek: sałatka z majerankowym kurczakiem z pomidorkami cherry , grillowaną cukinią ;kolacja : orientalne warzywne curry 2018-12-11 (wtorek);I śniadanie: leśna owsianka z orzechami laskowymi i słonecznikiem;II śniadanie: pierś z kurczaka zapieczona pod kapustą kiszoną;obiad: meksykańskie chili con carne z indykiem;podwieczorek: sałatka z szarpaną wołowiną, grillowanymi warzywami i suszonymi pomidorami;kolacja: zupa minestrone 2018-12-12 (środa);I śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, świeżymi warzywami i wytrawnymi szpinakowymi muffinkami;II śniadanie: koktajl szarlotkowy;obiad: rolada z indyka w sosie morelowo- orzechowym i surówką z białej kapusty;podwieczorek: sałatka z szałwiowymi pulpecikami ze świezymi warzywami i szałwiowym sosem;kolacja: pizza low carb 2018-12-13 (czwartek);I śniadanie : tropikalny ryż z musem z mango posypany orzechami i rodzynkami;II śniadanie : serek wiejski z płatkami chili i słonecznikiem ze świeżymi warzywami;obiad: gulasz wołowy z marchewką z groszkiem;podwieczorek: sałatka z indykiem, pędami bambusa, grillowanymi pieczarkami oraz papryką w sosie curry ;kolacja : zapiekanka z kurczaka i szpinaku pod pierzynką z beszamelu 2018-12-14 (piątek);I śniadanie: puszysty bananowy chlebek z cynamonowym jogurtem;I śniadanie : pasta z pieczonej dyni i serka ricotta z sałatką ze świeżych warzyw ;obiad: pieczony dorsz w sosie chrzanowym z surówką z kiszonej kapusty;podwieczorek: sałatka z ziołowym indykiem, burakiem z sosem musztardowo-miodowym ;kolacja: libański gulasz z bakłażana z grillowanym kurczakiem 2018-12-15 (sobota);I śniadanie: gryczanka brownie z wiśniami;II śniadanie: paprykowy twarożek z sałatką z cukini;obiad: pieczeń z indyka w sosie kurkowym z surówką porową;podwieczorek: szaszłyk z kurczaka i ananasa z sałatką z rukoli;kolacja : kotleciki z tuńczyka z grillowanymi warzywami 2018-12-16 (niedziela);I śniadanie: batonik jaglany z serem i jagodami;II śniadanie: fritatta z suszonymi pomidorami i mixem warzyw ;obiad: kurczak po seczuańsku z gotowanymi brokułami i brukselką;podwieczorek: cukinia faszerowana mięsem drobiowym;kolacja : krem z białych warzyw z serkiem halloumi i indykiem
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel