Menu w najbliższym tygodniu - Low Carb

2018-10-17 (środa);I śniadanie: owsiany baton, czekoladowy jogurt;II śniadanie: chrzanowa pasta z wędzonego łososia, sałatka papryką, ogórkiem i rzodkiewkami;obiad: pieczony filet z indyka z jajkiem w koszulce i warzywami;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i suszonymi pomidorami;kolacja: drobiowe klopsy, leczo z patisonem 2018-10-18 (czwartek);I śniadanie: kokosowy budyń z kaszy manny z gruszkami;II śniadanie: serek wiejski ze świeżymi warzywami;obiad: pieczeń wołowa, surówka z białej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem i cykorią;kolacja: pieczeń rzymska z warzywami 2018-10-19 (piątek);I śniadanie: pasztet jajeczny z groszkiem, świeże warzywa, żytni chleb na zakwasie;II śniadanie: koktajl z młodym jęczmieniem z musem z mango i banana;obiad: filet z pstrąga z chilli i słonecznikiem, surówka z marchewki i jabłka;podwieczorek: sernik z zieloną herbatą matcha;kolacja: grillowany filet z indyka z warzywami 2018-10-20 (sobota);I śniadanie: płatki owsiane z bakaliami, maślanka z wiśniowym musem ;II śniadanie: drobiowy kebab ze świeżymi warzywami;obiad: kurczak po tajsku, surówka z białej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem, pomidorami i kukurydzą;kolacja: filet z dorsza w sosie włoskim, brokułowe puree z pietruszką 2018-10-21 (niedziela);I śniadanie: owsiane gofry, mus brzoskwiniowy;II śniadanie: pieczona papryka faszerowana drobiowym mięsem;obiad: filet z kaczki z jabłkami;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami;kolacja: sataje z warzywami 2018-10-22 (poniedziałek);I śniadanie: płatki owsiane z bakaliami, kefir z malinowym musem ;II śniadanie: ser capresi, pieczeń z indyka, świeże warzywa;obiad: gulasz z kurczaka z warzywami;podwieczorek: sałatka z tuńczykiem i kiszonym kalafiorem, musztardowy winegret;kolacja: barszcz ukraiński z drobiowymi klopsikami 2018-10-23 (wtorek);I śniadanie: ananasowo-pomarańczowa jaglanka;II śniadanie: pasta z kurczaka ze szczypiorkiem, sałatka pomidorowa ze szpinakiem;obiad: puree dyniowe z pieczarkami i zielonym groszkiem, pieczony filet z indyka z mozzarellą;podwieczorek: pieczona wołowina z kiszonymi warzywami;kolacja: szakszuka z cukinią, papryką i kaparami, jajka sadzone
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel