Menu w najbliższym tygodniu - Low Carb

2018-08-10 (piątek);I śniadanie: jaglanka z leśnymi owocami;II śniadanie: jajeczne omlety ze szczypiorkiem i suszonymi pomidorami, sałatka z pomidorami;obiad: aromatyczny filet z pstrąga, surówka z surowych buraków i marchewki;podwieczorek: sernik z wiśniami;kolacja: sałatka z indykiem, fetą i borówkami, porzeczkowy winegret 2018-08-11 (sobota);I śniadanie: owsiane płatki z brazilijskimi orzechami, owocami goji i siemieniem, maślanka z malinowym musem ;II śniadanie: papryka faszerowana twarożkiem;obiad: orientalne sznycle z indyka, surówka z kalafiora;podwieczorek: sałatka z czosnkowymi krewetkami i ananasem, pietruszkowy winegret;kolacja: kebab z warzywnym leczo 2018-08-12 (niedziela);I śniadanie: czerwone naleśniki ryżowe z jgodowym musem;II śniadanie: filet z indyka z mozzarellą i warzywami;obiad: filet z kaczki w pomarańczowo - balsamicznym sosie, cukinia pieczona z tymiankiem;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami, balsamiczny winegret;kolacja: tajskie szaszłyki z orzechowym sosem i warzywami 2018-08-13 (poniedziałek);I śniadanie: waniliowy ryż z porzeczkowym musem;II śniadanie: pasta z tuńczyka z czarnymi oliwkami, sałatka z rukolą;obiad: filet z kurczaka z wiśniami, szparagowa fasolka z imbirem i pomarańczową skórką;podwieczorek: sałatka z indykiem i awokado, musztardowy winegret;kolacja: cukinia faszerowana drobiowym mięsem 2018-08-14 (wtorek);I śniadanie: owsiane płatki z orzechami nerkowca, suszonymi wiśniami i babką płesznik, kefir z wiśniowym musem;II śniadanie: pasta z wołowiny, sałatka z rzodkiewkami;obiad: filet z indyka w sosie mango, surówka z kiszonej kapusty;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i fetą, bazyliowy winegret;kolacja: kokosowo-kalafiorowa zupa krem 2018-08-16 (czwartek);I śniadanie: bananowy chlebek z makiem, bananowo-żurawinowy mus;II śniadanie: rzymska pieczeń, pasta z pieczonej papryki i bakłażana;obiad: boeuf strogonow z pieczarkami ;podwieczorek: sałatka z kurczakiem i pieczonymi warzywami, balsamiczny winegret;kolacja: filet z kurczaka ze szpinakiem 2018-08-17 (piątek);I śniadanie: piernikowa jaglanka ze śliwkami;II śniadanie: jajka z tatarskim sosem, sałatka z rukolą i pomidorami;obiad: filet z pstrąga z rozmarynem, surówka z czerwonej kapusty;podwieczorek: sałatka z indykiem i arbuzem, porzeczkowy winegret;kolacja: grillowany filet z kurczaka z mozzarellą i warzywnymi szaszłykami
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel