Menu w najbliższym tygodniu - Low Carb

2019-04-16 (wtorek) ;I śniadanie: budyń ryżowy z musem brzoskwiniowym ;II śniadanie: sałatka śledziowa z jajkiem, słodką papryką i ogórkiem kiszonym z sosem majonezowo - pietruszkowym ;obiad: wieprzowina w sosie curry z duszonymi bakłażanem i cebulką ;podwieczorek: sałatka z kurczaka z pomidorami, fasolką szparagową, świeżą marchewką i czosnkowym sosem winegret ;kolacja: krem z dyni z pieczonym indykiem; alergeny: gluten, mleko, jaja, sezam, gorczyca, ryby 2019-04-17 (środa) ;I śniadanie: baton owsiany z wiśniami z orzechową maślanką ;II śniadanie: pasta z kurczaka z suszonymi pomidorami z cebulka i kiszonymi ogórkami ;obiad: faszerowana pierś z indyka ze szpinakiem z surówką z kapusty pekińskiej, marchewki i pomidorów ;podwieczorek: kebab drobiowy na patyku z grillowaną papryką, cebulką, cukinią z oliwą ziołowo-czosnkową ;kolacja: gulasz z indyka w sosie BBQ z pomidorami, ananasem, brukselką i kalafiorem; alergeny: gluten, jaja, mleko, orzechy, sezam 2019-04-18 (czwartek) ;I śniadanie: bananowe gofry z waniliowym twarożkiem ;II śniadanie: koktajl malinowy ;obiad: gulasz wołowy po meksykańsku z papryką, kukurydzą, pomidorami ;podwieczorek: drobiowe szaszłyki z cebulką, pomidorkami koktajlowymi, świeżą cukinią z i balsamicznym sosem winegret ;kolacja: krem z brokuła i szpinaku z kurczakiem i wędzonym serem; alergeny: gluten, mleko, jaja, gorczyca 2019-04-19 (piątek) ;I śniadanie: dyniowo-pomarańczowa jaglanka ;II śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, ogórkiem, rzodkiewką ;obiad: karmazyn pieczony z orzechami z surówką z selera, marchewki, pora i rzodkwi ;podwieczorek: sałatka z tuńczykiem, cykorią, czerwoną fasolą, pomidorami i cukinią z balsamicznym sosem winegret ;kolacja: ratatouile z bakłażanem, papryką, cebulą, pomidorami i klopsikami drobiowymi; alergeny: mleko, jaja, ryby, orzechy, seler, gorczyca 2019-04-24 (środa) ;I śniadanie: brzoskwiniowa owsianka ;II śniadanie: twarożek ze szczypiorkiem i kaparami i wafle ryżowe ;obiad: kurczak w sosie pomidorowym z pieczarkami ;podwieczorek: sałatka z indykiem, cukinią, ogórkiem konserwowym, pomidorami i tymiankowym sosem winegret ;kolacja: udka curry w sosie cebulowym ze szpinakiem i cebulką 2019-04-25 (czwartek) ;I śniadanie: pasta z czerwonej soczewicy z kiszonymi ogórkami i chlebem ;II śniadanie: oczyszczający koktajl wiśniowo-żurawinowy ;obiad: pieczeń drobiowa w sosie cebulowym i surówką z czerwonej kapusty, cebulki i kukurydzy ;podwieczorek: sałatka z piersią indyka z mixem sałat, grillowanym bakłażanem, suszonymi pomidorami i ogórkami z rozmarynowym sosem winegret ; kolacja: żółte curry z kurczakiem; alergeny: gluten, sezam, orzechy, gorczyca 2019-04-26 (piątek) ;I śniadanie: orzechowy budyń jaglany z musem z czarnej porzeczki ;II śniadanie: pasta jajeczna z suszonymi pomidorami z warzywami ; obiad: pieczony pstrąg z koperkiem i surówką z kiszonej kapusty ;podwieczorek: sernik z jagodami ; kolacja: zupa krem z pora; alergeny: orzechy, mleko, jaja, ryby, seler
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel