Menu w najbliższym tygodniu - Zdrowa dieta na co dzień

2019-04-16 (wtorek) ;I śniadanie: budyń ryżowy z musem brzoskwiniowym ;II śniadanie: sałatka śledziowa z jajkiem, pieczonymi ziemniakami, słodka papryką, ogórkiem kiszonym i zielonym groszkiem z sosem majonezowo-pietruszkowym ;obiad: dahl z zielonej soczewicy z ryżem, mozarellą i duszonym bakłażanem ;podwieczorek: karmelowe trufle ;kolacja: krem z pieczonych buraków z grzankami; alergeny: gluten, mleko, jaja, sezam, gorczyca, jaja, ryby, seler, orzechy 2019-04-17 (środa) ;I śniadanie: baton owsiany z wiśniami z orzechową maślanką ;II śniadanie: hummus z suszonymi pomidorami z cebulka, kiszonymi ogórkami i chlebem ;obiad: faszerowana pierś z indyka ze szpinakiem, kaszą jęczmienną i surówką z kapusty pekińskiej, marchewki i pomidorów ;podwieczorek: zebra jogurtowa ;kolacja: pizza hawajska z wędzonym indykiem, mozarellą, pomidorkami koktajlowymi, ananasem, kukurydzą i jalapeno z czosnkowym sosem jogurtowo-majonezowym; alergeny: gluten, jaja, mleko, orzechy, sezam 2019-04-18 (czwartek) ;I śniadanie: bananowe gofry z waniliowym twarożkiem ;II śniadanie: koktajl malinowy ;obiad: gulasz wołowy po meksykańsku z papryką, kukurydzą, pomidorami i ryżem ;podwieczorek: jaglano-orzechowa szarlotka z żurawiną ;kolacja: krem z brokuła i szpinaku z wędzonym serem i chrupkim pieczywem; alergeny: gluten, mleko, jaja, gorczyca, orzechy 2019-04-19 (piątek) ;I śniadanie: dyniowo-pomarańczowa jaglanka ;II śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem, ogórkiem, rzodkiewką i chlebem ;obiad: karmazyn pieczony z orzechami z puree ziemniaczanym z burakiem z surówką z selera, marchewki, pora i rzodkwi ;podwieczorek: fit mazurek ;kolacja: ratatouile z bakłażanem, papryką, cebulą, pomidorami z makaronem i tempeh; alergeny: mleko, gluten, jaja, ryby, orzechy, seler, soja 2019-04-24 (środa) ;I śniadanie: brzoskwiniowa owsianka ;II śniadanie: twarożek ze szczypiorkiem i kaparami i wafle ryżowe ;obiad: makaron pene z kurczakiem w sosie pomidorowym z pieczarkami ;podwieczorek: kakaowy pudding ;kolacja: tortilla ze szpinakiem, cebulką i serem feta 2019-04-25 (czwartek) ;I śniadanie: pasta z czerwonej soczewicy z kiszonymi ogórkami i chlebem ;II śniadanie: oczyszczający koktajl wiśniowo-żurawinowy ;obiad: pieczeń drobiowa w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z czerwonej kapusty, cebulki i kukurydzy ;podwieczorek: ciasteczka owsiane ; kolacja: żółte curry z ciecierzycą i ryżem; alergeny: gluten, sezam, mleko, jaja, orzechy 2019-04-26 (piątek) ;I śniadanie: pasta jajeczna z suszonymi pomidorami z warzywami i bułką grahamką ;II śniadanie: orzechowy budyń jaglany z musem z czarnej porzeczki ; obiad: pieczony pstrąg z koperkiem z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty ;podwieczorek: sernik z jagodami ; kolacja: zupa krem z kukurydzy i pora; alergeny: jaja, sezam, glutem, orzechy, mleko, ryby, seler
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel